CTS System

Et CTS System er et intelligent energi- og klimastyringsanlæg, der balancerer komfort, forbrug og drift i større bygninger.

CTS er en forkortelse af Central Tilstandskontrol og Styring.

Med et CTS‐anlæg kan du typisk fra et centralt sted kontrollere og overvåge dine anlæg i en eller flere bygninger. Vi leverer styring og automatikkomponenter for varme- og ventilationsanlæg, samt integrerer op imod andre automatikanlæg som f.eks. lysstyring..

Hvor der er flere anlæg eller bygninger, anvendes typisk en hovedstationssoftware, hvor man som bruger kan styre og overvåge de tekniske installationer i bygningen. Alarm og trendfunktioner sikrer at man får besked på hovedstationen, så snart der sker noget uhensigtsmæssigt. Kritiske fejl sendes ofte som SMS eller Email.

Du får det grafiske overblik via WEB opkobling på en standard browser, og direkte på din Smartphone eller Tablet.


Med hovedstationssoftwaren IQVision fra Trend eller ArenaNX fra CentraLine, har vi mulighed for at integrere både ældre og nye anlæg, samt styringer fra andre fabrikater, så du får overblikket over hele din tekniske installation på en og samme platform.

Med Trend's IQVision og ArenaNX fra CentraLine, har vi mulighed for direkte at integrere protokoller såsom BACnet, Dali lysstyring, KNX, Modbus, og MBUS.

 


Der findes altid en løsning...

Ring til os
(+45) 75 15 10 55
Ørnevej 1, 6705 Esbjerg Ø, Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.