Trend Teknologi Center og Honeywell CentraLine Partner

Trend Teknologi Center og
Honeywell CentraLine Partner.

Landsdækkende

O&J CTS A/S har hovedkontor i Esbjerg samt afdelinger i Århus, Odense og Greve. Vi er et privat ejet selskab med nærhed i ledelsen og en flad struktur. Vi koncentrerer os udelukkende om CTS og den udvikling, som der sker på det marked og det kan vi mærke, både kunder og medarbejdere sætter pris på.

   Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.             

 

Organisation

O&J CTS er et relativt nyt navn i Danmark indenfor CTS, men vi har eksisteret i mere end 30 år under navnet H.O. Service a/s samt SE Big Blue. Firmaet er grundlagt i 1985.

SE Big Blue (SE CTS) blev 1. november 2016 opkøbt af O&J koncernen, og kom til at hedde O&J CTS A/S, CVR nr. har siden 1985 været 14182233.

I dag har vi kontorer i Esbjerg, Aarhus, Odense og Greve, og har gennem alle årene udelukkende beskæftiget os med salg og service af varme og ventilations automatik. O&J CTS A/S er Danmarks største Trend Systemhus og Teknologi-center. Vi råder i dag over en stab af tekniker, der har mange års CTS erfaring. Både i forhold til udførsel af større projekter, samt renovering og serviceopgaver.

1. december 2017 opkøbte O&J CTS A/S, Clorius Controls CTS/BMS afdeling, så man den vej igennem blev yderligere styrket på kompetencer, samtid med at man fik licens til Honeywells Centraline produkter, O&J CTS har i dag ca. 60 ansatte inden for CTS automatik.

O&J CTS er del af O&J Gruppen som bl.a. også repræsenterer El-firmaet Olesen & Jensen samt O&J Energy. Olesen & Jensen er med 100 års erfaring (2019) et godt fundament for et langvarigt samarbejde. 4. generation ejer og leder i dag virksomheden. Det giver korte og effektive forretningsgange og et personligt ledelsesengagement.

 

Ring til os
(+45) 75 15 10 55

Ørnevej 1, 6705 Esbjerg Ø, Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.