Formålet med styring er at balancere komfort, forbrug og drift i jeres bygninger. Vi tilbyder din virksomhed mange muligheder for at optimere jeres energiforbrug.

CTS automatik er vejen til besparelser på energiregningen samtidig med, at du sikre et optimalt indeklima i din virksomhed. Balance, komfort og optimal drift går hånd i hånd, når vi installerer et CTS System. CTS Systemet styrer og regulerer bl.a. varme- og ventilationsanlæg, så de bruger mindst mulig energi. På den måde kan du reducere dine omkostninger til opvarmning og nedkølning af din bygning væsentligt.

Har I brug for det, tilbyder vi CTS Service af CTS Systemet, så I er sikret optimal drift i hele systemets levetid og fuld udnyttelse af jeres investering. 

Vi løser CTS-opgaver for kontor- og varehuse, skoler, plejehjem, sports- og svømmehaller, produktionsvirksomheder og alle andre med et stort energiforbrug. Vi oplever oftest tilbagebetalingstider på under 12 måneder, samtid med man oplever et bedre indeklima.

Find ud af, hvordan CTS automatik kan spare din virksomhed for rigtig mange penge.

Der findes altid en løsning…

Se video fra Trend Controls der kort fortæller om nogle af de energibesparelser der er opnået på byggerier i England ved brug af CTS (BEMS - Building Energy Management Systems)  Trend Control Systems Ltd